Щодо доцільності створення нового комбінованого протиепілептичного лікарського засобу "Карботрил" - Німенко, Ганна Романівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Епілепсія - це група довготривалих неврологічних розладів, що характеризуються виникненням судомних нападів. Близько 1% людей по всьому світу (65 мільйонів) хворі на епілепсію, майже 80% випадків хвороби реєструється у країнах, що розвиваються. Виходячи з вищезазначеного метою нашої роботи є створення нового, більш ефективного, протиепілептичного препарату, який за своїми властивостями буде перевершувати вже існуючі протисудомні засоби.
Keywords: тези