Морфометрічні зміни шару гангліонарних клітин сітківки у хворих на розсіяний склероз за даними оптичної когерентної томографії - Завгородня, Наталія Григорівна; Безденежна, Ольга Олександрівна; Безугла, О. А.; Безденежний, С. В. (My University, 2020)
Мета. Виявити особливості змін гангліонарних клітин сітківки (ГКС) у хворих на РС за даними оптичної когерентної томографії (ОКТ).