Роль лікаря - стоматолога в профілактиці хвороб внутрішніх органів. Модуль 2 - Михайловська, Наталія Сергіївна; Кулинич, Таміла Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Збірка тестів підсумкового контролю знань студентів складена згідно з вимогами програми навчальної дисципліни "Внутрішня медицина", спеціальності 7.12010005 "Стоматологія". Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами IV курсу ІІI медичного факультету, спеціальність "Стоматологія" під час підготовки до підсумкового модульного контролю.