Філософські та етичні аспекти професійних комунікацій фармацевтичних фахівців - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Демченко, Вікторія Олександрівна; Маганова, Тамара Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Метою роботи стало вивчення особливостей комунікаційних зв’язків у парах професійних відносин «фармацевт – пацієнт», «фармацевт – лікар», «фармацевт – фармацевт» з акцентом на нормативно-правове поле їх регулювання та висвітленням проблемних етичних і філософських аспектів взаємовідносин з позиції фармацевтичного фахівця (ФФ).
Keywords: тези доповідей