Анатомія людини. Крок-1. “Загальна лікарська підготовка” - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Лебединець, Микола Григорович; Штанько, Іван Федорович; Світлицький, Андрій Олександрович; Артюх, Олена Вікторівна; Чугін, Сергій Вячеславович; Щербаков, Максим Степанович; Тополенко, Тетяна Анатоліївна; Грінівецька, Наталія Валеріївна; Абросімов, Юрій Юрійович; Чернявський, Артур Валерійович; Таланова, Ольга Сергіївна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Практикум з анатомії людини для студентів 1-2 курсів (іноземні громадяни з російською та англійською мовою навчання) ІІ міжнародного факультету (6 років навчання) «Анатомія людини. Крок-1. Загальна лікарська підготовка». Практикум з анатомії людини «Анатомія людини. Крок-1. Загальна лікарська підготовка» містять навчально-методичний матеріал для самостійної підготовки до тестового екзамену «Крок-1. Загальна лікарська підготовка» студентів студентів-іноземних громадян 1-2 курсів ІІ міжнародного факультету з російською та англійською мовою навчання , що навчаються протягом 6 років у вищому медичному навчальному закладі згідно з робочою програмою з анатомії людини.