Визначення стресостійкості студентів в період воєнного стану в Україні - Івченко, Тетяна Вікторівна; Велика, Лариса Анатоліївна; Полуйко, З.; Сидоренко, А. (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Кожен свідомий українець під час воєнного стану в країні відчуває занепокоєння й переживає стрес. У сучасних умовах перед людиною на різних вікових етапах її життєвого шляху виникають неочікувані ситуації, як правило, стресові, які вимагають адекватного і невідкладного їх опанування, підвищення здатності протистояти таким впливам без шкоди для здоров’я.