Відповідність параметрів фемтосекундної корекції міопії та міопічного астигматизму запланованим передопераційним даним - Костровська, Катерина Олегівна; Завгородня, Т. С.; Безденежна, Ольга Олександрівна; Кривобок, Н. С. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження. Покращення результатів та досягнення максимальної безпечності лазерних корекцій міопії та міопічного астигамтизму методом RELEX SMILE за рахунок прогнозування післяопераційних морфометричних параметрів рогівки.
Keywords: тези