Особливості розвитку гіпокампу щурів у в моделі хронічної пренатальної гіпоксії - Алієва, Олена Геннадіївна (My University, 2022)
Метою даного дослідження явилось: вивчити морфо- функціональні особливості гіпокампу щурів в ранньому постнатальому періоді онтогенезу в моделі ХПГ.
Keywords: тези доповідей