Вплив терапії аторвастатином на плазмові біологічні маркери та кардіоваскулярний ризик у хворих на хронічну лімфоцитарну лейкемію в ремісії - Самура, Борис Борисович; Samura, B. B. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Мета роботи – визначення впливу аторвастатину на плазмові біологічні маркери та кардіоваскулярний ризик у пацієнтів із хронічною лімфоцитарною лейкемією в ремісії. Цель работы – определение влияния аторвастатина на плазменные биологические маркеры и кардиоваскулярный риск у пациентов с хронической лимфоцитарной лейкемией в ремиссии. Purpose – to assess the impact of atorvastatin on plasma biomarkers and cardiovascular risk in patients with chronic lymphocytic leukemia in remission.
Влияние терапии аторвастатином на плазменные биологические маркеры и кардиоваскулярный риск у пациентов с хронической лимфоцитарной лейкемией в ремиссии
Influence of atorvastatin therapy on biological markers and cardiovascular risk in patients with chronic lymphocytic leukemia in remission
Keywords: біологічні маркери; хронічна лімфоцитарна лейкемія; кардіоваскулярні події; аторвастатин; биологические маркеры; хроническая лимфоцитарная лейкемия; кардиоваскулярные события; аторвастатин; biomarkers; chronic lymphocytic leukemia; cardiovascular diseases; atorvastatin