Визначення стабільності ін'єкційного розчину натрію 2-((4-аміно-5-(тіофен-2-ілметил)-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетату в ампулах методом "прискореного старіння - Усенко, Дмитро Леонідович; Варинський, Борис Олександрович; Каплаушенко, Андрій Григорович (Х. : НФаУ, 2023)
Мета дослідження. Метою нашої роботи є дослідження та встановлення терміну придатності та умов зберігання 1% розчину натрію 2-((4-аміно-5-(тіофен-2-ілметил)-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетату для ін’єкцій в ампулах.