Психотерапевтичний вимір філософії стоїцизму - Фіногенова, К. Ю. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
У сучасному суспільстві, де стрес, тривога та емоційне виснаження стали нормою, зростає потреба в ефективних методах саморегуляції та психологічної підтримки. Перевірена часом філософія стоїцизму надає практичні інструменти для підтримки внутрішньої рівноваги серед хаотичних умов сучасного життя.
Keywords: тези доповідей