Використання різних видів мовленнєвої діяльності на заняттях з української мови для студентів з базовим знанням англійської мови - Звягіна, Ганна Олександрівна; Zvjagina, H. O. (Different types of speech activity using in the ukrainian language classes for english form learning students, 2014)
Розглянуто такі види мовленнєвої діяльності, як слухання (аудіювання), говоріння, читання, письмо, використані на заняттях з української мови як іноземної. Запропоновано шляхи практичного застосування різних видів діяльності для студентів-іноземців з базовим знанням англійської мови. In the article are considered such types of speech activity as listening, manner of speaking, reading, letteris used on Ukrainian language as foreign classes. The ways of the practical use of different types of activity for students-foreigners with base knowledge of English are offered.
Keywords: продуктивна, рецептивна мовленнєва діяльність, види мовленнєвої діяльності; рецептивна мовленнєва діяльність; види мовленнєвої діяі; productive; receptive speech activity; listening