Поточний контроль знань іноземних студентів IІ курсу медичного факультету англомовної форми навчання з дисципліни «Українська мова як іноземна» (базовий відмінковий курс) - Коновальчук, Надія Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Збірник та методичні рекомендації до проведення контрольних робіт з української мови (другий курс, англомовна форма навчання) для викладачів складає комплекс контрольних матеріалів з курсу «Українська мова як іноземна» (другий курс, англомовна форма навчання). У збірнику представлені тестові завдання для поточних контрольних робіт 11, 12 і підсумкового контролю, що проводяться у формі комп’ютерного тесту на другому курсі медичного факультету (англомовна форма навчання) після завершення вивчення навчального матеріалу підрозділів 11 та 12 відповідно, а також завершення вивчення навчального матеріалу розділу «Базовий відмінковий курс».
Викладений ознайомлювальний фрагмент.
Keywords: контролі; методичні рекомендації до проведення контролю; тестові контролі знань студентів; проведення контролю знань студентів з української мови як іноземної