Стан кишечнику у дітей раннього віку після перенесеної гострої діареї за даними 6-місячного катамнезу - Білих, В. М. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета. Оцінити скарги батьків відносно стану здоров’я кишечнику у їх дітей протягом перших 6 місяців після перенесеної гострої діареї інфекційного та неінфекційного походження шляхом прямого інтерв’ювання.
Keywords: тези доповідей