Обґрунтування вибору компонентів рослинного походження при розробці гелей для обличчя при куперозі - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою нашого дослідження був аналіз складу компонентів гелів косметичних, що застосовуються при купероза, та літературний пошук даних щодо вибору активних компонентів для розробки лікувального косметичного гелю.
Keywords: тези доповідей