Маркетингові дослідження українського ринку засобів для біоревіталізації - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Демченко, Вікторія Олександрівна; Саніна, В. О. (My University, 2019)
Біоревіталізація – найсучасніша ін’єкційна методика омолодження шкіри: «біо» означає природне, натуральне або біологічне; «ре» – повернення; «віта» – життя. Таким чином, слово «біоревіталізація» буквально означає «повернення до життя природним шляхом». Процедура біоревіталізації передбачає введення гіалуронової кислоти (ГК) в шкіру обличчя і тіла, локально в ті місця, які видають вік: «гусячі лапки», носогубні і носослізні складки, зморшки на лобі і перенісся. Потрапляючи в шкіру, ГК стимулює вироблення власної ГК, що в свою чергу активізує відновлювальні процеси в шкірі: починається глибоке зволоження шкіри, відновлюється її тургор і еластичність, посилюється мікроциркуляція [1, С.268].
Keywords: біоревіталізація; омолодження шкіри; ін’єкційна методика; гіалуронова кислота