Розвиток медичної термінології в Україні та Польщі - Бєлінський, Б. О.; Орел-Халік, Юлія Владиславівна (Херсон : Гельветика, 2016)
Значення медичної термінології як однієї з частин мовної лексики досить велике. У своєму дослідженні ми порівняли історію розвитку української та, найближчої до нас Європейської країни, польської медичної термінології та проблеми її використання на практиці. Становлення великої держави вимагає від її народу знання рідної мови. В першу чергу це стосується наукових працівників в тому числі медиків.
Keywords: медицина; медична термінологія