Атлетична гімнастика в ЗВО: навч. посіб. - Олійник, Михайло Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
У навчальному посібнику запропоновано вправи з атлетичної гімнастики для всебічного та гармонійного розвитку різних м’язових груп. До кожної з них наведено варіанти виконання (з використанням додаткових пристроїв і без них). Для більшої наочності опис вправ супроводжується детальними рисунками.