Прогресуюча мультифокальна лейкоенцефалопатія у хворих з активним туберкульозом на фоні ВІЛ - інфекції - Скороходова, Наталя Олегівна (Athens : International Science Group, 2024)
Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) вважає туберкульоз поряд з вірусом імунодефіциту людини, вірусними гепатитами та малярією одним із найнебезпечніших інфекційних захворювань та актуальною проблемою для всього світу через зростання захворюваності, смертності та інших епідеміологічних показників.