Товарознавчий аналіз фармацевтичних та парфумерно-косметичних товарів. Пакування, маркування, зберігання. Модуль 2 - Самко, Анатолій Васильович; Британова, Тетяна Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Збірник тестових завдань складено відповідно до робочої програми з фармацевтичного та парфумерно-косметичного товарознавства МОЗ України ІІІ-IV рівнів акредитації для студентів фармацевтичних факультетів. Збірник тестових завдань для студентів спеціальності "Технологія парфумерно-косметичних засобів" призначений для занять в аудиторії і самопідготовки. Для кожної теми практичного заняття наведено тестові завдання.