Формування оздоровчої спрямованості у тренувальному процесі футболістів - Трачов, Я. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження – визначення факторів формування оздоровчої спрямованості у багаторічній підготовці футболістів різних вікових груп.
Keywords: тези доповідей