Фармацевтична технологія з елементами біофармації : навч. посіб. до семінар. занять та сам. роботи для слухачів вторинної спеціалізації «Клінічна фармація» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія з елементами біофармації» до семінарських занять та самостійної роботи для слухачів вторинної спеціалізації «Клінічна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки фармацевтів галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті, робочого навчального плану та робочої програми «Фармацевтична технологія з елементами біофармації». Посібник містить інформацію з питань біофармацевтичних та фармакокінетичних аспектів створення ліків з тверди, м’яким дисперсним середовищем, інгаляційних засобів, а також методи фармако-технологічних досліджень при створенні лікарських форм.
Keywords: фармацевтична технологія; клінічна фармація; спеціалізація; біофармація