Индивидуализация обучения - важный фактор эффективности учебного процесса в вузе - Гейченко, Катерина Іванівна (Київ: Гнозис, 2014)
В статье рассматриваются некоторые психологические процессы, которые являются основанием индивидуализации как одного из факторов эффективности обучения иностранцев русскому языку. У статті розглядаються деякі психологічні процеси, які є підгрунтям індивідуалізації як одного з факторів ефективності навчання іноземців російської мови. This article elucidates some psychological processes, which form the basis of individualization as one of the factors in effective teach- ing Russian to foreign students.
Keywords: индивидуализация; стратегии овладения языком; психологические процессы; иностранные студенты; ндивідуалізація; стратегії оволодіння мовою; психологічні процеси; іноземні студенти; ndividualization; strategies of language learning; psychological processes; foreign students