Специфіка навчання української мови іноземних студентів спеціальності "Стоматологія": на прикладі теми "З історії медицини" - Даниленко, Людмила Вікторівна (My University, 2022)
Іноземні студенти спеціальності "Стоматологія" Запорізького державного медичного університету вивчають українську мову з метою здобуття фахових знань, спілкування з пацієнтами під час практики та для повсякденної комунікації в суспільстві. Зміст занять з української мови максимально орієнтований на навчальні плани спеціальних медичних дисциплін, водночас передбачає культурологічну складову. Уже на першому курсі студенти-стоматологи ознайомлюються з народними традиціями, святами, мистецтвом, цікавими ландшафтами, відомими особистостями України. Це важливо для цілісного сприйняття країни, яку обрали для навчання, а отже й для органічного співжиття в ній.
Keywords: тези доповідей