Управління та економіка фармації : навч. посіб. для сам. роботи для підготовки фармацевтів на курсах ТУ спеці. «Організація і управління фармацією» - Єренко, Олена Костянтинівна; Хортецька, Тая Володимирівна; Бушуєва, Інна Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Навчальний посібник з дисципліни «Управління та економіка фармації» для самостійної роботи призначений для використання фармацевтами на курсах ТУ спеціальності «Організація і управління фармацією».