Реалізація стратегії маркетингу шляхом організації реклами фармацевтичного товару - Бушуєва, Інна Володимирівна (Харків : НФаУ, 2019)
Головною метою фармацевтичного рекламодавця є гармонізація чинного законодавства з нормами ЄС та встановлення чіткого контролю за змістом реклами, щоб уникнути маніпулювання інформацією про препарат і його властивості. Зараз фармацевтична реклама - це найбільший сегмент рекламного ринку на телебаченні України. За даними Нацради з пи- тань телебачення і радіомовлення від 30% до 50% загальної кількості реклами на українському телебаченні – реклама лікарських препаратів і медичних виробів. На окремих каналах обсяг реклами медикаментів досягає 70%.
Keywords: тези