Верифікація та валідація методики кількісного визначення очних крапель "ангіолін" методом спектрофотометрії - Кучеренко, Людмила Іванівна; Портна, Олена Олексіївна; Черковська, Людмила Григорівна; Акопян, Ріма Романосівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета. Верифікація та валідація методики кількісного визначення очних крапель «Ангіолін» методом спектрофотометрії.
Keywords: тези доповідей