Підготовка фахівців з фізичної реабілітації в Україні - Канигіна, Світлана Миколаївна; Дорошенко, Едуард Юрійович; Черепок, Олександр Олексійович; Левченко, Катерина Віталіївна (My University, 2023)
Актуальність. Публікація містить узагальнені матеріали, що стосуються актуальної та своєчасної проблематики – узагальнення результатів наукових досліджень стосовно визначення тенденцій у підготовці фахівців з фізичної реабілітації в Україні. Мета роботи: аналіз розвитку процесу підготовки фахівців з фізичної реабілітації в Україні. Матеріали та методи: аналіз наукової та методичної літератури; нормативних документів; даних мережі «Internet»; узагальнення та систематизація отриманих результатів. Результати та обговорення. Узагальнено тенденції підготовки фахівців з фізичної реабілітації в Україні за період 1994 – 2022 роки.
Keywords: фахівець; підготовка; фізична реабілітація; освітній заклад