Сучасні погляди на замісну гормональну терапію в пери- та постменопаузі - Залізняк, Владислав Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Навчальними планами та програмами для студентів V-VI курсів та лікарів-інтернів акушерів-гінекологів на вивчення нейроендокринних синдромів, включаючи клімактеричний, виділяється надто мало часу. Разом з тим контингент жінок, які в пери- та постменопаузі страждають на цей синдром, є значним. Навчальний посібник, що пропонується до уваги студентів старших курсів медичних факультетів та лікарів-інтернів акушерів-гінекологів, дозволить їм шляхом самостійної роботи поглибити знання з цього розділу. До посібника включені найновіші дані з проблеми замісної гормональної терапії. Наведені дані про альтернативні методи лікування. Посібник може бути корисним також практичним лікарям акушерам-гінекологам.