Застосування відкритої онлайн-платформи для викладання курсу за вибором "Побічна дія ліків" - Самура, Ірина Борисівна; Григор'єва, Л. В.; Тихоновський, Олександр Володимирович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Серед тисяч ліків (в Україні зареєстровано понад 8000 назв) важко назвати хоча б один, не здатний призводити до побічної дії. Зростання кількості ліків та поліпрагмазія неодмінно призводять до зростання ризику їх побічної дії. В умовах збільшення об’єму учбової інформації і одночасно неможливості збільшення, особливо в вищих медичних навчальних закладах, учбових годин, гостро повстає питання забезпечення оптимальної організації та інтенсифікації учбового процесу [1].
Keywords: тези