Досвід застосування статинів в терапії рожевих вугрів - Шестакова, Яна Андріївна (ДЗ «Запорізька медична академія післядипломної освіти МОЗ України», 2019)
Розацеа - поширене неінфекційне хронічне запальне захворювання шкіри обличчя, що характеризується розвитком еритеми, телеангіоектазій, папул, пустул, ураженням очей і вік, формуванням рінофіми, та, за дослідженнями більшості авторів, це результат дисрегуляции імунної системи, аномального проведення нервових імпульсів від судинної мережі і дисбіозу, поєднання яких в кінцевому підсумку призводить до підвищеної чутливості і запалення шкіри.
Keywords: тези доповідей