ADME аналіз похідних 4-((R-іден)аміно)-3,5-диметил-1,2,4-триазолу - Британова, Тетяна Сергіївна; Гоцуля, Андрій Сергійович (Х. : НФаУ, 2023)
Мета. Обґрунтування перспективності створення біологічно активних сполук в ряду похідних 4-((R-іден)аміно)-3,5-диметил-1,2,4-триазолу.
Keywords: тези доповідей