Володіння іноземною мовою як одна з найголовніших умов формування мовної компетенції студентів - Мирошниченко, Олена Анатоліївна; Калашникова, Марина Юріївна (My University, 2014)
Володіння іноземною мовою – одна з найголовніших умов подальшого життєвого успіху сьогоднішніх студентів. Використання комунікативного підходу у навчанні англійської мови як засобу розвитку комунікативної компетентності студентів є важливою умовою при вивченні англійської мови. Комунікативний підхід дає змогу не тільки сформувати певні навички і уміння, а й забезпечити практичне опанування учнями мовленнєвих умінь на рівні, достатньому для здійснення іншомовного спілкування.