Проблема пріонних хвороб в медицині - Котовський, В. Є. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета: проаналізувати і консолідувати інформацію про природу пріонних хвороб, можливі методи діагностики і експериментальні методики лікування. Виявити рівень обізнаності студентів у темі пріонних хвороб.
Keywords: тези доповідей