Історичні аспекти становлення соціального маркетингу у фармації - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Висвітлено процес становлення маркетингу в його соціальному аспекті, причини виникнення різних напрямків розвитку соціального маркетингу та його проявів на сучасному етапі у фармацевтичній сфері. Раскрывается процесс становления маркетинга в его социальном аспекте, причины возникновения различных направлений развития социального маркетинга и его проявление на современном этапе в фармацевтической сфере. The article deals with the process of marketing formation in its social aspect, the causes of the various trends of development of social marketing and its manifestation at this stage in the pharmaceutical sector.
Keywords: соціальний маркетинг; становлення; фармація; социальный маркетинг; становление; фармація; social marketing; formation; pharmacy