Значення зональної реопневмографії у визначенні функціональної операбельності хворих на рак легенів - Мельничук, А. П.; Квасник, Д. В. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Мета дослідження: Розробити реопневмографічні критерії визначення функціональної операбельності хворих на рак легенів. Матеріали та методи: Виконані і проаналізовані реопневмограми у 32 хворих на рак легень, які перебували на обстеженні і лікуванні у торакальному відділенні ЗОКОД та у 10 здорових осіб чоловічої статі, які були представлені студентами ЗДМУ.