Аналіз можливих сценаріїв організації та проведення лекцій з дисциплін фізико-математичного спрямування засобами Microsoft Teams на прикладі дисципліни "Вища математика і статистика" - Прокопченко, Олександр Євгенович; Лукіна, Ганна Михайлівна; Приходько, Олександр Васильович; Lukina, H.; Prokopchenko, O.; Prykhodko, O. (Рівне: РВВ РДГУ, 2020)
Проаналізовано сценарій організації та проведення лекційних занять з дисциплін фізико-математичного спрямування на прикладі дисципліни«Вища математика і статистика»засобами Microsoft Teams. Надано методичні рекомендації щодо застосування окремих комп’ютерних засобів разом із програмою PowerPoint. Scenario of organization of the lectures on disciplines of physical and mathematical direction was analyzed using the example of discipline «Higher mathematics and statistics» based on application of Microsoft Teams. Methodical recommendations about application of definite computer means together with PowerPoint program are provided.
Analysis of possible scenario of organization of lectures on disciplines of physics and mathematics direction by means of Microsoft TEAMS using the example of «Higher mathematics and statistics»
Keywords: Microsoft TEAMS; дистанційне навчання; навчальні методи; лекції; distant learning; methods of study; lectures