Формування хмаро орієнтованого навчального середовища у сервісі MS Teams - Рижов, Олексій Анатолійович; Іванькова, Наталя Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Трансформація системи медичної освіти до моделі змішаного навчання за дистанційною формою є, по-суті, переходом до нової педагогічної системи, яка розгортається у хмарному освітньому середовищі. Еволюційний розвиток процесу інформатизації навчального процесу у Запорізькому державному медичному університеті сприяв формуванню інфраструктури, яка стала основою широкого використання хмарних сервісів у навчальному процесі.
Keywords: хмарні технології; MS Teams; MS Forms; модератор