Аналіз глибини товарного асортименту препаратів гіалуронової кислоти в аптеках міста Запоріжжя - Червоненко, Наталія Михайлівна; Зозулинець, Дар'я Миколаївна (Харків : НФаУ, 2019)
Найбільш поширеною формою суглобової патології є остеоартроз. Він на сьогодні є однією. з основних причин передчасної втрати працездатності та інвалідності, хронічного больового синдрому, що значно знижує якість життя пацієнтів. Артрозом хворіють 10-15% всіх мешканців планети. З віком ризик розвитку захворювання суглобів тільки збільшується, досягаючи 30-35% у осіб похилого віку.
Keywords: тези