На допомогу студенту. Підручники та навчальні посібники викладачів ЗДМУ - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Рекомендаційний список містить видані підручники та навчальні посібники, які отримали гриф МОН та МОЗ, автори яких є співробітниками Запорізького державного медичного університету. Видання датовані 2010-2014 роками.