Пошук антигіпоксантів та цукрознижуючих агентів серед похідних 5-(2,4-, 3,4-диметоксифеніл)-3H-1,2,4-тріазол-3-тіонів - Довбня, Дмитро Віталійович; Каплаушенко, Андрій Григорович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета. Провести дослідження in vitro та in vivo для вивчення потенційних антигіпоксичної і цукрознижуючої активностей у похідних 5-(2,4-, 3,4-диметоксифеніл)-3H-1,2,4-тріазол-3-тіонів, з метою створення ефективних фармакологічних засобів для корекції гіпоксичних станів та порушень вуглеводного обміну.
Keywords: тези доповідей