Порівняльний аналіз частоти та структури гемодинамічних порушень плоду у вагітних на тлі прееклампсії - Кириченко, Михайло Михайлович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: аналіз структури та частоти гемодинамічних порушень плоду у вагітних з прееклампсією (ПЕ), визначення кореляції між ступенем важкості ПЕ та ступенем порушення гемодинаміки.
Keywords: тези доповідей