Frequency analysis of the ACTN3 gene polymorphism in children with isolated or combined orthodontic pathology with allergic rhinitis - Shumna, T. Ye.; Voznyi, O. V.; Zinchenko, T. P.; Kamyshnyi, O. M.; Шумна, Таміла Євгенівна; Возний, Олександр Вікторович; Зінченко, Т. П.; Камишний, Олександр Михайлович; Шумная, Т. Е.; Возный, А. В.; Зинченко, Т. П.; Kaмышный, А. M. (My University, 2020)
Determination and frequency analysis of the ACTN3 gene (actinin, alpha 3) rs1815739 polymorphism, responsible for metabolism, strength and speed of muscle movement, including the maxillofacial apparatus, in children with distal occlusion and allergic rhinitis. Визначення та проведення аналізу частоти зустрічаємості поліморфізму гена АCTN3 (actinin, alpha 3) rs1815739, що відповідає за метаболізм, силу та швидкість руху м'язів, в тому числі і щелепно-лицьового апарату, у дітей з дистальним прикусом і алергічним ринітом. Определление и проведение анализа частоты встречаемости полиморфизма гена АCTN3 (actinin, alpha 3) rs1815739, котрый отвечает за метаболизм, силу и скорость движения мышц, в том числе и челюстно-лицевого аппарата, у детей с дистальным прикусом и аллергическим ринитом.
Аналіз частоти зустрічаємості поліморфізма гена аctn3 у дітей з ортодонтичною патологією, як ізольованою, так і поєднаною з алергічним ринітом
Анализ частоты встречаемости полиморфизма гена аctn3 у детей с ортодонтической патологией, как изолированной, так и сочетающейся с аллергическим ринитом
Keywords: gene; polymorphism; alpha-actinin-3; distal bite; allergic rhinitis; children; ген; поліморфізм; альфа-актинін-3; дистальний прикус; алергічнй риніт; діти; ген; полиморфизм; альфа-актинин-3; дистальний прикус; аллергический ринит; дети