Використання хмарних технологій для організації навчання на факультеті післядипломної освіти - Михайлюк, Євгеній Олегович; Білай, Іван Михайлович; Михайлюк, Е. О.; Билай, И. М. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Особливості навчання на факультетах післядипломної освіти є сумісництво навчання з професійною діяльністю. Це ставить низку задач серед яких провідне місце займає організація часу. Сучасні технології дають нам багато інструментів для реалізації цієї задачі. Метою роботи був розбір на прикладі використання сервісів MS Office 365 для організації навчання на факультеті післядипломної освіти.
Keywords: післядипломна освіта; хмарні технології; провізори; тези