Основи діагностики, лікування та профілактики основних хвороб сечостатевої системи. Частина 1 - Візір, Вадим Анатолійович; Приходько, Ігор Борисович; Гончаров, Олександр Вікторович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Посібник призначений для студентів медичних ВНЗ з метою допомоги у вивченні внутрішньої медицини. Містить базові питання з обстеження хворих в нефрології та ведення пацієнтів з нирковою недостатністю, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «лікувальна справа» та «педіатрія».