Розробка технології та біофармацевтичні дослідження інтраназальної лікарської форми з бішофітом - Рябенко, К. А. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Захворювання на алергічний риніт є досить розповсюдженим та перебігає з частими ускладненнями, може призводити до зниження працездатності та якості життя пацієнтів. Існуючі засоби для терапії цього захворювання не забезпечують в повній мірі належного терапевтичного ефекту, тому створення нових інтраназальних лікарських форм на основі вітчизняної природної сировини є перспективним та актуальним.
Keywords: тези