Lingua latina medica ad magistros: метод. посіб. для викл. I курсів мед. фак-тів (спец. 221 "Стоматологія ", 222 "Медицина", 224 "Технології медичної діагностики та лікування " спеціалізація "Лабораторна діагностика", 227 "Фізична терапія, ерготерапія", 228 "Педіатрія") - Олексієнко, Алла Валеріївна; Калашникова, Марина Юріївна; Мартьянова, Марія Євгеніївна; Скрипник, Юлія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Методичний посібник для викладачів містить розроблені практичні теми з дисципліни «Латинська мова та медична термінологія» для студентів I курсу галузі знань 22 «Охорона здоров’я» , спеціальності 221 «Стоматологія», 222 «Медицина», 224 «Технології медичної діагностики та лікування» спеціалізація «Лабораторна діагностика», 227 «Фізична терапія, ерготерапія», 228 «Педіатрія», які розроблені згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Методичний посібник є однією з форм допомоги викладачам у проведенні та організації навчальнихзанять в рамках даного курсу.