Проблеми захисту інформації в комп’ютерних системах та засоби і методи їх вирішення - Нагорний, О. В.; Жирова, Т. О.; Нагорний, Володимир Володимирович (My University, 2023)
Широке використання комп’ютерних технологій в автоматизованих системах обробки інформації та управління призвело до загострення проблем захисту інформаційних ресурсів, каналів передачі даних та інформації, що циркулює в комп’ютерних системах, від несанкціонованого доступу.
Keywords: захист інформації; кібербезпека; комп’ютерні системи; антивірусне програмне забезпечення; фаєрвол; багатофакторна аутентифікація; криптографія