Вивчення українського ринку лікарських засобів групи золмітриптану, що застосовуються при мігрен - Червоненко, Наталія Михайлівна; Антонова, У. С. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи: вивчення українського ринку лікарських засобів групи золмітриптану, що застосовуються при мігрені. Для досягнення поставленої мети були використані пошуковий, інформаційний, порівняльний , аналітичний, логічний та інші методи аналізу.
Keywords: тези доповідей