Виробнича практика з хірургії як спосіб формування клінічного мислення молодих лікарів - Никоненко, Андрій Олександрович; Іващук, Дмитро Олександрович; Головко, Микола Григорович; Грушка, Венедикт Аксентійович; Вільховой, Сергій Олегович; Волошин, Олександр Миколайович (Тернопіль: ТДМУ, 2018)
Сучасна медична освіта є одним із важливих факторів розвитку суспільства. Розвиток вищої медичної освіти передбачає набуття студентами високого професійного рівня, що відповідає вимогам сучасного суспільства. Реформуванням системи медичної освіти ставить перед нами нові вимоги та складні завдання щодо підготовки майбутніх фахівців, здатних добре орієнтуватися в різноманітній патології, у тому числі в хірургічній. Основною метою підготовки стає формування спеціаліста, який вміє поєднувати теоретичні знання із практичними навичками. У зв’язку з цим зростає роль проведення виробничої практики у студентів медичного факультету у педагогічному процесі.
Keywords: тези